Miele

MieleMiele “Er is geen betere”. Deze slogan is bedacht in 1955 en sindsdien bewijzen ze dat dit niet overdreven is. Miele huishoudelijke apparatuur is kwalitatief van zeer goede kwaliteit. De prijs van een Miele machine is hoger dan gemiddeld, maar kwalitatief vele malen beter dan de andere merken. Het is dan ook niet voor niets dat Miele apparatuur als “Onverslijtbaar” wordt bestempeld. In de praktijk komen we bij onze klanten regelmatig Miele wasmachines tegen die al meer dan 25 jaar probleemloos draaien!

miele-wasmachineMiele wasmachine kopen?
Bent u toe aan een nieuwe wasmachine en laat het budget het toe? Kom dan langs voor een Miele wasmachine. U koopt dan een zeer goede machine en de extra kosten, die verdient u terug in kwaliteit en levensduur! Radio Henneken levert al tientallen jaren Miele Wasmachines en staat garant voor dit top product.

Miele wasmachines gratis thuisbezorgd en aangesloten!
Als u een Miele aanschaft bij Radio Henneken, dan wordt gratis bezorgd en aangesloten door een ervaren Miele expert. Uiteraard wordt er nog een korte uitleg gegeven over de werking van de wasmachine en gaan we pas weg als de machine draait. De oude machine en verpakking nemen we mee. U komt dus niet in de troep te zitten!